0

Linija „Space shapes“ nastala je stvaranjem diplomskog rada- predstave Mali princ. Magistrirala sam na Akademiji primijenjenih umjetnosti u Rijeci 2015.godine, pod mentorstvom profesora Nenada Robana i Aljoše Brajdića i tada prvi put predstavljam liniju radova “Space shapes”  inozemstvu i Hrvatskoj. Moji proizvodi nastaju kao posljedica stvaranja vizuala plakata predstave Mali princ. “Svemirske oblike”  primijenjujem na nakit i kućanske proizvode i tako nastaje jedna od mojih najpoznatijih serija radova. Od nakita izrađujem ogrlice, prstene, naušnice i broševe, dok od kućanskih proizvoda podmetače i satove, no spektar proizvoda će se sigurno u budućnosti širiti.

Liniju proizvoda imam u svim bojama, a nakit i kućanski proizvodi posebni su i po materijalu koji koristim- pleksiglasu. Pleksiglas je poznat po svojoj čvrstoći i otpornosti na vodu, a daje ujedno modernu notu mojim proizvodima.

LIMITED EDITION

Posjedujem i posebnu “limited edition” liniju proizvoda koja je zanimljiva upravo po tome što je printana samo u 10 primjerka. Ograničena serija radova daje unikatnost svakom obliku, a svako tko želi biti poseban i posjedovati nešto drugačije može imati tu privilegiju. Na mojim stranicama možete se raspitati o pogodnostima kao i o posebnosti svakog oblika ukoliko vas zanima povijest nastanka.

hr
preloader